Naša ponudba

Profesionalna nega obraza z Ultrasonicom

Profesionalna nega obraza z Ultrasonicom

S ponosom vam predstavljamo edinstveno Ultrasonic napravo za profesionalne nege obraza, ki deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja. Ploskev s katero izvajamo globinsko čiščenje vibrira z 28000 vibracijami na sekundo, kar v bistvu izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij in rdečic.

Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastina. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo.

S pomočjo ultrazvoka pomagamo kozmetiki, da prodre globje v kožo in tako bolj učinkovito pripomore k obnovi kože. Ultrasonic tretma je nežen, varen in je primeren za vse tipe kože od normalne do aknaste, problematične in zrele kože. Primeren je tudi za najbolj občutljivo kožo.

Elastično valovanje deluje kot:

* nežen in temeljit piliing

* odstranjuje odmrle celice in loj

* uničuje bakterije

* odpravi strupe iz kože

 

Ultrazvočne sonde z vibracijami proizvajajo mikro masažo, ki se jo z samo roko ne da izvajati. V celice se tako dovaja kisik in hranila, proizvajajo se nove celice in s tem poteka popolna regeneracija celic in kože. Z ultrazvokom nanašamo serume, kreme in maske globoko v kožo, tako da je koža po negi vidno regenerirana, struktura je izboljšana, koža ponovno zasije.