Naša ponudba

Popolnoma čista in prerojena koža

Popolnoma čista in prerojena koža

Pri tej negi vam ponujamo popolno obnovo in čiščenje kože. Kombinacija ultrazvočnega čiščenja, diamantenga pilinga in hranljive maske je tisto kar vaša koža potrebuje vsaj 4x letno. 

Ultrazvočno čiščenje kože: Je novost na področju čiščenja kože obraza, zmanjša količino stiskanja ogrcev. Posledišno je tako manj boleše. Pore očistimo z ultrazvokom in nizkofrekvenčnim tokom. Ta postopek na začetku deluje kot pilling, nato koži dodajamo potrebne snovi da spodbudimo cirkulacijo. S to tehniko odpiramo in zapiramo pore ter infiltriramo serume.

 

Elastično valovanje deluje kot:

* nežen in temeljit piliing

* odstranjuje odmrle celice in loj

* uničuje bakterije

* odpravi strupe iz kože

 

Diamantni pilling je pilling z diamantnimi nastavki in funkcijo vakuuma. Ta metoda je posebej učinkovita na področju gubic, starostnih in pigmentnih madežih, brazgotinah... Stimulira nastajanje kožnih celic in kolagena.

Po pillingu z diamantnimi brusi apliciramo serume z ultrazvokom, kjer po 100 milijonom vibracijam na sekundo sledi posebna celično-masažna funkcija tkiva. Tako se izboljša presnova kože, cirkulacija krvi in se aktivira nastajanje novih zdravih celic, kar vodi k lepi in gladki ter napeti koži. Na koncu pa kožo osvežimo s toplo -hladno funkcijo.

Ko je koža popolnoma očiščena in obnovljena sledi profesionalna hranljiva maska, ki bo koži povrnila vse potrebne snovi.

Prepustite se profesionalcem in bodite lepi.