Naša ponudba

Kolagenska terapija

Kolagenska terapija

Prednosti kolagenske terapije

Najprej morate vedeti, da je se kolagenska terapija izvaja v kolariju. Aparat zelo podoben solariju, le da so notri namesto škodljivih uvA in uvB žarnic, žarnice ki sijejo in s frekvenco vplivajo na proizvodnjo kolagena in elastina v koži. Enostavno ležete, se sprostite in pustite, da koža zaživi v vsej svoji lepoti.

Zavedanje, da je kolarij najboljša, najvarnejša in najpreprostejsa oblika negovanja in lepotičenja kože. Raziskave so pokazale, da je redna uporaba kolarija v primerjavi z najbolj učinkovito kremo 800% bolj efektiven in popolnoma neškodljiv, kar za kreme ne morejo trditi, saj se vsi aditivi v kremah filtrirajo skozi jerta in nas kontaminirajo...kolarij negativnih učinkov na telo nima. Koristijo ga lahko tudi nosečnice in doječe matere...podatek, ki pove veliko. V modernem svetu se koarij že vrsto let uporablja za pomlajevanje in olepševanje kože na dolgi rok v zvezdniških vodah. Prav tako ga uporabljajo po težjih plastičnih operacijah, za popolno obnovitev kože in čim lepše celjenje.

Pa poglejmo iz druge strani...

Krema za obraz v povprečju stane 20€, losijon za telo pa 10€, kar nanese 30€ mesečno. Kar je 360€ letno. Potem pa so tu še dnevne kreme in dodatni losijoni pa posebni serumi za gubice okoli oči...za efekt, ki ga nikoli ne merite in kremam slepo zaupate.

Kar ponujamo je cenovno ugodno in predvsem dokazljivo, da deluje. Kolarij naredi kožo svetlečo, gladko, napeto, zmanjša globino celulita in kožo vzpodbuja k celjenju in obnavljanju. Pomlajevanje je le stranski učinek te v svetu vedno bolj popularne metode za nego kože.

Kreme so za naivneže, kolarij za ljudi, ki spoštujejo svoje  telo.

 

 

  1. Kolagenska terapija aktivira produkcijo lastnega kolagena in elastina v naši koži
  2. Z obiskovanjem terapij izginejo gubice, globlje gube pa se zmanjšajo
  3. Koža postane ponovno mehka in gladka ter napeta. Sprememba je vidna in tudi občuti se prerojenost v koži. Kot da je koža prerojena.
  4. Revolucinarna žarnica, ki med terapijami aktivira tudi proizvodnjo vitamina D v koži, daje občutek prerojenosti in pozitivnega učinka na počutje.
  5. Naš kolarij je zasnovan tako, da terapija deluje na vsak del telesa posebno in z namenom. Poseben poudarek je na bolj občutljivih področjih: obraz, vrat, dekolte in dlani, ki so potrebni posebne nege saj so najbolj vidni in izpostavljeni.


 Mladostna sveža koža in zadovoljstvo ter spoznanje da bo tako tudi ostalo. Kolagenska terapija deluje nežno in dolgoročno. Prvi rezultati izboljšanja čvrstosti kože so opazni že po nekaj tednih kolagenske terapije. Kolagenske terapije poživijo vaš lasten kolagen in elastin in spodbujajo vaše splošno počutje z edinstvenimi vitamin D lučmi. Vaša koža izgleda pomlajena in bolj gladka. Zopet se počutite dobro v svoji koži.


Kolagenske terapije prinesejo dolgoročno izboljšanje vaše kože. Obnovijo mladostno moč na naraven in nežen način. Posebna svetloba v žarnicah aktivira funkcije kože s stimuliranjem produkcije kolagena in elastina in s tem se obnovi struktura kožnih vlaken, kar daje koži mladosten in svež videz. Brez gubic in z napeto kožo boste kot prerojeni. Izboljšana kožna struktura in elastičnost pomaga naši koži ponovno pridobiti mladosten videz. Koža se nežno obnovi, njen izgled se izboljša in tudi druge pomembne funkcije so ponovno aktivirane.


Prav tako obnovi ter izboljša videz kože, ki je zaradi izpostavljenosti radioaktivnim UV žarkom na soncu ali v solariju izsušena, nagubana in utrujena.