Naša ponudba

Ugodnosti tega meseca

Ker je skrb za izgled naša strast, smo vam pripravili pakete ugodnosti s katerimi boste v salon lepote EmporiaS zahajali še rajši. Veseli bomo vašega obiska.

Diamantni piling - Mikrodermoabrazija

Diamantna mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji ) plasti dermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža.

Diamantni piling je neinvaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoksom in filerji.

Vakuumska terapija

- je koža bolj gladka, čvrsta, napeta in lepega videza,
- podkožje postaja čvrsto in ga je vedno manj,
- celulit se zmanjša, strije pa postajajo manj vidne in s časoma izginejo,
- vezivno tkivo postane bolj elastično, zmanjša se videz pomarančne kože,
- nekoliko se privzdigne zadnjica.

Endodermo (vakuumska) terapija obraza

Endodermo terapija oziroma vakuumska terapija je terapija s podtlakom, s katero lahko preoblikujemo obraz tako, da zmanjšamo zabuhlost, podočnjake, kožo napnemo, prekrvavimo in tako vplivamo na izgled obraza. Mladosten videz, manj gubic in sijoča - napeta koža.

Obrazne nege s profesionalno linijo Décleor

Décleor je pred več kot 30 leti ustanovila skupina strokovnjakov s področja aromaterapije. Décleor je razkril poznavanje rastlinskega kraljestva preko navadne uporabe, in sicer tako, da je pri eteričnih oljih uporabil najsodobnejše raziskovalne tehnike in izoblikoval novo umetnost lepote - Aroma kozmetiko.
Čeprav aromaterapija velikokrat velja za empirično in poetično znanje, je to znanost, ki za nego kože uporabljanajbolj aktivne izvlečke aromatičnih rastlin, to so eterična olja.

Oblikovanje telesa in hujšanje

Hujšanje s kavitacijo...Poskusite in se prepričajte o učinkovitosti in preprostosti revolucionarne metode. Presenečeni boste kako lahko je shujšati.

Profesionalna nega obraza z Ultrasonicom

Ultrazvočno čiščenje kože: Je novost na področju čiščenja kože obraza, zmanjša količino stiskanja ogrcev. Posledišno je tako manj boleše. Pore očistimo z ultrazvokom in nizkofrekvenčnim tokom. Ta postopek na začetku deluje kot pilling, nato koži dodajamo potrebne snovi da spodbudimo cirkulacijo. S to tehniko odpiramo in zapiramo pore ter infiltriramo serume.

Pomlajevanje s Kolagensko terapijo

Zopet se boste dobro počutili v svoji koži.
1. Kolagenska terapija aktivira produkcijo lastnega kolagena in elastina v naši koži
2. Z obiskovanjem terapij izginejo gubice, globlje gube pa se zmanjšajo

Depilacija

Depilacija s sladkorno pasto sodi med vrhunske postopke delpilacije. Privoščite si najboljše...

Manikura

Naša manikura se izvaja s profesionalno linijo za nego nohtov Magnetic.

Pedikura

Urejena stopala in nohti na nogah so želja vsake ženske ali moškega.

Masaža

Sprostitev in zdravje. Ko boste odšli od nas ju boste občutili!

Masaža obraza in dekolteja

Masaža obraza in dekolteja ponuja popolno sprostitev.

Popolnoma čista koža

Tretma traja 60 minut in zagotovo boste videli in čutili, da je vaša koža prerojena. Ultrazvočno čiščenje kože, diamantni pilin in profesionalna hranljiva maska je kombinacija, ki bo vaši koži povrnila sijaj, mehkobo in prožnost, vašemu obrazu nasmeh in vašemu srcu zadovoljstvo.